Menu
Discută cu specialiștii noștri

Cum alegem anvelopa corecta?

AnvelopeX 9 ani ago 0 385

Vremea in regiunea in care locuiti si circulati: in functie de conditiile climatice din regiunea dvs., este posibil sa aveti nevoie de anvelope diferite pentru vara si iarna. Daca temperaturile scad sub 7°C in timpul lunilor de iarna, luati in considerare cumpararea unui set de anvelope de iarna.

Tipul de autovehicul condus: anvelopele originale din dotare (OE) sunt anvelopele montate pe autoturismul dvs. din fabrica de catre producatorul autoturismului. La selectarea anvelopelor OE, producatorii de autoturisme aleg, de obicei, o marca si un model de anvelope care poate raspunde nevoilor majoritatii cumparatorilor. In manualul proprietarului puteti gasi si alte recomandari pentru anvelopele de schimb. De obicei, anvelopele OE sunt foarte potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra, dar trebuie sa luati in considerare si alternativele.

Stilul de conducere: nu uitati sa tineti cont de stilul dvs. de conducere atunci cand alegeti anvelopele. De exemplu, randamentul kilometric este un factor de care ar trebui sa tineti cont daca faceti calatorii lungi frecvente. Daca aveti un stil de conducere sportiv, orientati-va catre anvelope cu o buna aderenta in viraje. Evaluarea caracteristicilor de performanta ale unei anvelope va ajuta sa gasiti o anvelopa potrivita stilului dvs.

Bugetul dvs.: Desi este imposibil sa apreciati cu exactitate care va fi durata de viata a anvelopelor sau cat de mult combustibil puteti economisi datorita lor, distribuitorul de anvelope va poate sfatui care sunt cele mai bune anvelope la un pret rezonabil pentru nevoile dvs. de conducere si pentru bugetul dumneavoastra.

Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *