Menu
Discută cu specialiștii noștri

BF Goodrich Activan

AnvelopeX 9 ani ago 0 349

BF Goodrich Activan, anvelopa de vara pentru vehicule comerciale usoare, combina maxima aderenta cu rezistenta exceptionala si fiabilitatea crescuta!

Anvelopa Activan ofera un control al directiei excelent pe suprafete uscate si umede, blocuri mari pe banda de rulare pentru a maximiza aderenta. Rezistenta la avaplanare este data de marginile multiple care sparg astfel pelicula de apa de pe carosabil, flancul consolidat si carcasa Dual-ply oferind o mai bune protectie a jentii la impact.

Este disponibila pentru jante avand diametrul cuprins intre 14” si 16”, pe dimensiuni de la 165 mm la 225 mm.

anvelopa vara bf goodrich activan
Our Score
Aderenta pe uscat:
0
Aderenta pe ud:
0
Raspuns la drum:
0
Performanta:
0
Durabilitate:
0
Confort:
0
Cumpar din nou:
0
Average
 yasr-loader
Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Suntem experți naționali în anvelope, iar la AnvelopeX veți obține mai mult decat cauciucuri. Aveți consultanță de specialitate, cel mai mic pret la anvelope noi, satisfacție și garantarea unui set complet de servicii rapide și de cea mai înaltă calitate. Nu AnvelopeX a inventat roata, dar știe totul despre ea. Colaborăm cu peste 44 de producători de anvelope. Testăm performanța și apoi vă oferim cea mai buna selecție de anvelope, de la Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin și Pirelli, la Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *