Menu
Discută cu specialiștii noștri

BF Goodrich G-Force Profiler

AnvelopeX 9 ani ago 0 392

BF Goodrich G-Force Profiler, anvelopa de vara dezolvata pentru autoturismele de lux si vehiculele sport de putere medie si mare!

Anvelope de buget mediu, G-Force Profiler prezinta un profil directional al benzii de rulare maximizat pentru a dispersa apa la viteza mare si canaluri fine pentru o mai buna aderenta pe suprafete umede.

Amestecul unic de componente care ofera rigiditatea interna pentru o mai buna exploatare pe suprafete uscate si flexibilitatea externa pentru super aderenta la virare si franare fac din G-Force Profiler o anvelopa pentru sofat sportiv si pretentios.

Este disponibila pentru jante cu diametru intre 15” si 20”, pe dimensiuni de la 195 mm la 255 mm.

anvelopa vara bf g-force profiler
Our Score
Aderenta pe uscat:
0
Aderenta pe ud:
0
Raspuns la drum:
0
Performanta:
0
Durabilitate:
0
Confort:
0
Cumpar din nou:
0
Average
 yasr-loader
Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Suntem experți naționali în anvelope, iar la AnvelopeX veți obține mai mult decat cauciucuri. Aveți consultanță de specialitate, cel mai mic pret la anvelope noi, satisfacție și garantarea unui set complet de servicii rapide și de cea mai înaltă calitate. Nu AnvelopeX a inventat roata, dar știe totul despre ea. Colaborăm cu peste 44 de producători de anvelope. Testăm performanța și apoi vă oferim cea mai buna selecție de anvelope, de la Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin și Pirelli, la Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *