Menu
Discută cu specialiștii noștri
anvelopex.ro la Sibiu Rally Challenge

Echipa AnvelopeX.ro a fost prezentă la Sibiu Rally Challenge 2016

AnvelopeX 8 ani ago 0 350

Sibiu Rally Challenge 2016Dacă s-a întâmplat să treceți prin Sibiu în weekend-ul 18 – 20 august 2016, poate ați observat puțină ”agitație” în oraș, în special în Piața Mare din centru. De ce? Deoarece, pentru 3 zile, Sibiul a devenit capitala vehiculelor istorice, cu ocazia unui eveniment unic.

68 de echipaje au parcurs traseul de 430 de km, care a inclus unele dintre cele mai frumoase zone din Sibiu. Bineînțeles, nu putea lipsi nici Transfăgărășanul, cel care a i-a ”fermecat” până și pe celebrii prezentatori ai emisiunii Top Gear acum câțiva ani.

 

Mașinile de la Sibiu Rally Challenge

masini la Sibiu Rally Challenge

Vedetele incontestabile ale acestui eveniment au fost, cu siguranță, mașinile. Am văzut cu ochii noștri foarte multe modele interesante, de la Ferrari și Porsche, la Rolls – Royce, Renault sau mașini Aro și Dacia 1100, respectiv Dacia 1300. Cea mai veche mașină care a participat la eveniment a fost un Austin 20/4 Sedan Tourer din anul 1924, o adevărată bijuterie.

 

Ca dovadă că nu trebuie să subestimăm niciodată calitatea unor automobile de colecție, câștigătorii Campionatului de Regularitate pentru vehicule istorice s-au aflat la volanul unui Ford Escort MK 1 din 1975. Podiumul a fost completat de alte două modele din anii 1970, un Mercedes – Benz 450 SLC din 1973 și un Ford Capri GT din același an.

 

AnvelopeX.ro, la Sibiu Rally Challenge

Standul anvelopex.ro la Sibiu Rally Challenge

Fiind vorba despre un eveniment dedicat cu precădere șoferilor și pasionaților de automobile, magazinul AnvelopeX.ro a fost prezent cu un stand în Piața Mare din Sibiu. Am ales să prezentăm tuturor celor interesați gama de produse Falken și jantele pe care le avem în portofoliul nostru.

Am ales anvelopele Falken, deoarece gama de produse include anvelope premium la prețuri pentru toate buzunarele și oferă un excelent raport preț/calitate. Anvelopele se adresează mai multor categorii de autovehicule, iar gama de produse include anvelope de vară, anvelope de iarnă și anvelope all season.

În ceea ce privește anvelopele de iarnă Falken, cele mai căutate sunt anvelopele din gama Eurowinter. Aceste anvelope conțin un compus pe bază de siliciu, pentru a oferi performanțe foarte bune pe timp de iarnă, chiar și pe carosabil umed sau pe gheață.

Anvelopele Falken Eurowinter se potrivesc pentru diferite modele de autovehicule, inclusiv:

  • Audi A4 Quattro
  • BMW 320i xDrive
  • Ford Fusion
  • Kia Optima
  • Nissan Altima
  • Mazda 6
  • Honda Crosstour
  • Hyundai Veloster

Nu în ultimul rând, toate anvelopele Falken beneficiază de Extra Garanția de 5 ani oferită de magazinul de anvelope online AnvelopeX.ro.

Aproximativ 1.000 de persoane au vizitat standul nostru, ne-au adresat întrebări și au aflat informații și detalii despre anvelopele Falken, dar și despre alte produse comercializate în magazinul nostru.

A fost o atmosferă foarte plăcută, ne-am bucurat să vedem că sunteți interesați de produsele noastre și am avut ocazia să-i cunoaștem pe o mică parte din clienții noștri actuali și, de ce nu, viitori.

În concluzie ne bucurăm că am făcut parte și noi din frumoasa ”nebunie” care a fost Sibiu Rally Challenge, că am avut ocazia să intrăm în contact cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune și, nu în ultimul rând, că am cunoscut mulți dintre voi, cei care ați cumpărat produse de la noi, ne-ați vizitat magazinul sau urmăriți pagina noastră de Facebook.

Totodată, am cunoscut și mulți oameni noi, ne-am încărcat cu energie pozitivă și, cu siguranță, ne vom mai întâlni și la alte evenimente de acest gen cu voi!

Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *