Menu
Discută cu specialiștii noștri

AnvelopeX şi Goodyear iţi aduc performanţa pe zăpadă şi un voucher cadou!

AnvelopeX 9 ani ago 0 327

Achiziționează un set de 4 anvelope de iarnă Goodyear cu diametru peste 17″, inregistreaza-te aici și castigi automat un voucher de cumpărături în valoare de 100 RON!

Ce trebuie să faci:

1. În momentul în care ai achiziționat 4 anvelope de 17 inch sau mai mari, de iarnă, din marcile participante la campanie, completează datele tale în secțiunea aferentă din siteul promotie.goodyear.eu sau promotie.dunlop.ro. Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv încărcarea copiei facturii.

2. Pentru participarea la promoție și câștigarea voucherelor cadou, trebuie să rămână vizibile pe factură cantitatea de anvelope achiziționate precum și modelul / marca acestora, numarul și data facturii, numele participantului la secțiunea „Cumpărător”.

3. Participantul va primi voucherul prin curier privat la adresa specificată de acesta pe site.

4. Participantul va primi voucherul în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul încheierii campaniei promoționale.

Campania se desfășoara în perioada 15.10 – 30.11.2015

Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Suntem experți naționali în anvelope, iar la AnvelopeX veți obține mai mult decat cauciucuri. Aveți consultanță de specialitate, cel mai mic pret la anvelope noi, satisfacție și garantarea unui set complet de servicii rapide și de cea mai înaltă calitate. Nu AnvelopeX a inventat roata, dar știe totul despre ea. Colaborăm cu peste 44 de producători de anvelope. Testăm performanța și apoi vă oferim cea mai buna selecție de anvelope, de la Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin și Pirelli, la Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *