Menu
Discută cu specialiștii noștri
Anvelope ieftine pentru iarnă

Anvelope de iarnă ieftine – ce să alegi pentru iarna 2016

AnvelopeX 8 ani ago 1 486

Chiar dacă mai avem câteva săptămâni până la iarnă, este important să te gândești de pe acum la anvelopele potrivite pentru sezonul de rece. Pentru orice șofer, anvelopele de iarnă sunt, sau cel puțin ar trebui să fie, o achiziție care necesită o planificare atentă și o evoluare o opțiunilor existente pe piață, pentru a face cea mai bună alegere.

Ca orice alte produse, și anvelopele sunt disponibile în diferite variante, în funcție de bugetul fiecăruia. Dacă iarna aceasta nu ai un buget prea mare pentru a-ți echipa mașina în mod corespunzător, îți oferim câteva variante de anvelope de iarnă ieftine, fără ca acest lucru să afecteze siguranța și confortul de care ai nevoie.

Anvelope Gislaved made by Continental

Gislaved este un brand de anvelope care face parte din portofoliul companiei germane Continental. Sunt o opțiune foarte bună în ceea ce privește anvelopele premium, dar la un preț mai mic. Anvelopele Gislaved există pe piață de peste 110 ani, fiind anvelope special create pentru condusul în condiții dificile. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, pentru mașini, SUV-uri și camionete.

Cea mai populară gamă de anvelope de iarnă Gislaved o reprezintă gama Euro*Frost 5, potrivită pentru condițiile meteo specifice anotimpului de iarnă. Oferă aderență foarte bună pe zăpadă, previn apariția fenomenului de acvaplanare și au o durată de viață îndelungată. Prețul unor anvelope de iarnă Gislaved poate porni și de la 128 lei/bucata, atunci când sunt cumpărate la reducere.

Anvelope Sebring made by Michelin

Ca și în cazul companiei Continental, cei de la Michelin oferă un brand de anvelope premium mai ieftine, și anume anvelopele Sebring. Gama de anvelope Formula Snow este destinată pentru a oferi performanțe foarte bune în sezonul rece, chiar și pe carosabil umed sau înghețat.

Dacă vrei să achiziționezi anvelope de calitate, care beneficiază de tehnologia Michelin în cadrul procesului de fabricare și testare, dar fără să scoți din buzunar o sumă mare de bani, poți opta pentru anvelope de iarnă Sebring.

Anvelope Hifly

În ultimii ani, anvelopele produse în Coreea de Sud sau în China au câștigat tot mai mult teren, deoarece sunt ieftine, însă au devenit mult mai calitative. Un astfel de exemplu îl reprezintă anvelopele marca Hifly. Acestă companie produce 3 game de anvelope de iarnă: Win – Transit, Win –Turi 211 și Win – Turi 212.

Aceste anvelope conțin un compus de siliciu care oferă o aderență foarte bună chiar și în condiții de iarnă, iar designul este astfel conceput încât să poată oferi stabilitate pe zăpadă, rezistență scăzută la rulare și o bună manevrabilitate. Dacă nu le-ai încercat până acum, merită să ai în vedere anvelopele de iarnă Hifly.

Anvelope Kumho

Create și dezvoltate în Coreea de Sud, anvelopele Kumho sunt destinate șoferilor care doresc anvelope de calitate medie, la prețuri mici. Având în vedere climatul de la noi din țară, caracterizat prin ierni moderate, aceste anvelope pot fi o opțiune bună.

Deși sunt anvelope de iarnă ieftine, anvelopele Kumho oferă o bună manevrabilitate pe carosabil umed și sunt surprinzător de silențioase. În ceea ce privește anvelopele de iarnă Kumho, cea mai populară gamă este WinterCraft.

Anvelope Nexen

Tot din Coreea de Sud sosesc și anvelopele Nexen. Nexen au fost primele anvelope de producție coreeană care au beneficiat de o nano – tehnologie patentată. Ca o dovadă a faptului că Nexen este un brand recunoscut pe plan mondial, este bine de știut că mașinile Porsche Cayenne sunt echipate cu anvelopele acestei companii.

Tot mai mulți șoferi aleg să își echipeze mașinile cu anvelope de iarnă Nexen, deoarece oferă un foarte bun raport preț/calitate.

Acestea sunt câteva sugestii care te pot ajuta dacă vrei să cumperi anvelope ieftine pentru iarna lui 2016. Bineînțeles, cele mai bune performanțe le vei găsi la anvelopele premium, însă atunci când trebuie să te încadrezi într-un buget, ai destule alte opțiuni mult mai accesibile la dispoziție. De ce să nu alegi niște anvelope de iarnă ieftine și calitative decât să conduci cu anvelope de vară în sezonul rece și să riști siguranța ta și pe a celor din jur?

Sperăm că aceste informații te vor ajuta să iei cea mai bună decizie atunci când achiziționezi anvelope de iarnă și că te-ai convins de faptul că există variante pentru toate buzunarele.

Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *