Menu
Discută cu specialiștii noștri
Anvelope Continental

Anvelope Continental – caracteristici și avantaje

AnvelopeX 8 ani ago 0 716

Continental este unul dintre principalii producători de anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, vehicule comerciale, motociclete și biciclete. Totodată, este unul dintre liderii mondiali în domeniul producției de anvelope, foarte multe produse ale acestei companii obținând rezultate foarte bune în testele proprii, precum și în testele independente efectuate pentru a testa calitatea anvelopelor.

Despre brandul Continental

Compania a fost fondată în 1871, în orașul german Hanovra. În istoria sa de peste 100 de ani, Continental a ajuns să aibă o prezență mondială, în peste 310 locații din 51 de țări. Pe lângă marca de anvelope premium Continental, compania are în portofoliu și următoarele mărci de anvelope: Semperit, Uniroyal, Barum, Matador, Viking, Gislaved, General Tire, Sportiva și Mabor.

Anvelopele Continental sunt testate permanent pe circuitul Contidrom, un circuit propriu situat chiar în apropiere de orașul Hanovra. Pe acest circuit, pot fi efectuate teste în orice perioadă a anului și pe orice tip de carosabil.

Urmărind tendințele actuale ale pieței de anvelope, Cele mai noi produse ale companiei includ anvelope special create pentru vehicule hybrid și electrice. De asemenea, Continental lucrează la un proiect îndrăzneț, acela de a utiliza cauciuc obținut pe cale naturală, din rădăcini de păpădie, pentru fabricarea anvelopelor.

Gama de anvelope Continental

Continental produce mai multe game de anvelope, în funcție de tipul de vehicule căruia i se adresează și în funcție de sezonul în care pot fi utilizate.

ContiSportContact – concepute special pentru autovehicule sport și de înaltă performanță oferă stabilitate maximă la viteze mari, manevrabilitate și distanță mică de frânare pe orice vreme.

ContiPremiumContact 5 – anvelope pentru vehicule din clasa mare și medie, care oferă aderență perfectă și manevrabilitate optimă în orice situație la volan, confort la condus și distanță scurtă de frânare pe suprafețe uscate și umede.

ContiEcoContact – anvelope pentru vehicule din clasa medie și din clasa compactă, create pentru a oferi siguranță în timpul condusului, cu un consum mic de combustibil.

ContiWinterContact – anvelope de iarnă pentru vehicule compacte și de clasă medie, perfecte pentru condiții de vreme rece și umedă. Oferă stabilitate excelentă la condus, în condiții de iarnă și sunt economice, datorită rezistenței reduse la rulare.

ContiVanContact și Vanco – anvelope pentru autoutilitare și furgonete, care oferă un nivel înalt de eficiență datorită randamentului kilometric mare, durabilității îmbunătățite și siguranței pe care o oferă în cazul încărcăturilor grele.

ContiTrack și ContiRaceAttack – anvelope pentru motociclete create special pentru a face față la viteze foarte mari. Sunt anvelope potrivite în special pentru curse.

ContiSportAttack – anvelope moto create special pentru motocicletele sportive.

ContiRoadAttack – anvelope moto care pot fi utilizate în special pentru parcurgerea distanțelor lungi cu motocicleta.

ContiTrailAttack și Conti Escape – anvelope moto potrivite pentru traseele dificile și pentru competițiile off road.

ContiGo! – anvelope moto pentru oraș, pentru utilizare zilnică.

ContiScooty și ContiTwist – game de anvelope pentru scutere.

Tehnologia Continental

De-a lungul vremii, Continental a creat și dezvoltat mai multe tehnologii patentate. Dintre acestea, amintim două dintre cele mai cunoscute:

ContiSeal este o tehnologie creată pentru a eșanteiza anvelopele deteriorate. Prin această tehnologie, sunt reduse consecințele deteriorării căii de rulare, iar micile împunsături, cu diametrul de până la 5 mm sunt etanșeizate imediat.

ContiSilent este o tehnologie dezvoltată pentru a reduce emisiile de zgomot. Tehnologia funcționează pe orice condiții de vreme, pentru a oferi zgomot interior redus pe orice tip de suprafață carosabilă. Zgomotul interior poate fi redus cu până la 9 dB(A), în funcie de viteza de rulare și tipul vehiculului.

Așadar, anvelopele Continental sunt produse de calitate germană, care fac față oricăror provocări ce pot apărea în timpul utilizării. Sunt anvelope foarte durabile, se găsesc într-o gamă variată de produse, iar faptul că acest producător se menține în topul preferințelor șoferilor din lumea întreagă oferă o certitudine a faptului că anvelopele Continental sunt o investiție bună în ceea ce privește anvelopele premium.

Dacă vrei să cumperi anvelope online, aruncă o privire și peste oferta de anvelope Continental din magazinul anvelopex.ro. Adesea, aceste anvelope beneficiază de discount-uri foarte atractive.

Distribuie prietenilor tai: Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on email
Email
Written By

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *